Укрзалізниця змінила умови продажу квитків до Польщі: що варто знати?

Тепер продаж розпочинатиметься в інший час

Фото ілюстративне

Одна із користувачок послугами Укрзалізниці під дописом перевізника зауважила, що зазвичай квитки на потяг до Варшави з'являються о 8:00. Але цього разу вони не з'явилися.

В УЗ уточнили, що усі міжнародні рейси Укрзалізниці мають глибину продажу 20 діб. Але квитки на поїзд до Варшави тепер продаватимуть по-новому.

Продаж на найбільш популярний поїзд №67/68 Київ-Варшава відтепер стартуватиме щодня о 09:00, на всі інші напрямки щодня о 08:00, – пояснили в УЗ.

Зазначимо, що такі квитки зазвичай розкуповують за лічені хвилини.

Укрзалізниця почне блокувати за покупки квитків

В УЗ ухвалили рішення, що почнуть блокувати облікові записи користувачів, які постійно оформлюють квитки на різних пасажирів. Це стосуватиметься тих, хто купує 10 або більше квитків протягом тижня.

При цьому в компанії нагадали, що в Правилах перевезення пасажирів є умова, що коли потрібно оформити групу з 10 або більше осіб, такі поїздки повинні оформлятися як групові замовлення. У цьому випадку для зручності створено спеціальну онлайн-форму.

Також заблокувати обліковий запис можуть за аномальну активність, таку як повернення квитків і їх заміна на інші з різними прізвищами. Це тактика «перекупів», які швидко купують квитки, щойно вони стають доступними для продажу, а потім знаходять покупців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень