Український футболіст у Туреччині зняв і викинув у смітник російський прапор (ВІДЕО)

Після цього триколор віднесли до вбиральні, де він «трохи в туалеті полежав біля унітаза»

Український футболіст, захисник ФК «Львів» Олексій Дитятьєв на зборах у Туреччині на території тренувальної бази помітив на флагштоку російський триколор і зняв прапор країни-агресора, після чого викинув на смітник.

Про це спортсмен повідомив у своєму Instagram.

Також Дитятьєв опублікував у мережі відео, як спускали прапор рф із флагштока біля будівлі готелю.

— Зовсім скоро ЗСУ це зроблять у всіх окупованих містах нашої країни. А поки почнемо з Туреччини, - йдеться в описі до ролика.

Футболіст додав, що після цього триколор віднесли до вбиральні, де він «трохи в туалеті полежав біля унітаза», а потім уже російський прапор був відправлений на смітник.

На зняття прапора рф українським спортсменом у Туреччині відреагували у російському Слідчому комітеті, оголосивши на своєму сайті про початок розслідування, для чого підключили своє МЗС.

34-річний Дитятьєв родом із Нової Каховки, і це місто на Херсонщині сильно постраждало через російське повномасштабне вторгнення та окупацію.

Футболіст є переможцем Першої ліги України 2013/14, бронзовим призером Другої ліги України 2010/11, володарем Кубка Польщі 2019/20 та Суперкубка Польщі 2020.

Дитятьєв у соціальних мережах закликає активно підтримувати Україну, і тепло дякує воїнам ЗСУ, які продовжують гнати інтервентів та звільняти нашу землю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень