«Україна зацікавлена»: Військовий аналітик оцінив ймовірність початку Третьої світової війни

На нашій території світова війна точно не почнеться (с)

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Екскомандир роти батальйону «Айдар», військовий аналітик Євген Дикий розповів, що є висока ймовірність початку Третьої світової війни. Однак станеться це вже не цього року.

Зараз весь Захід намагається пропетляти світову війну, але я думаю, що у них не залишиться вибору. А ми чи не єдині, хто зацікавлений в тому, щоб вона почалася якомога швидше, тому що нам гірше точно не буде, – зауважив Євген Дикий.

За його словами, проти України зараз і так воюють усім арсеналом, крім ядерної зброї. У нас йде війна за виживання.

Зараз тільки Україна та Ізраїль ведуть війну на боці добра, а на боці зла зібралася вже ціла повноцінна коаліція, яка так чи інакше приєдналася до війни. Ми дійсно зацікавлені в тому, щоб великі й сильні почали воювати самі, а не тільки нашими руками. Але, на жаль, від нас це не залежить. На нашій території світова війна точно не почнеться, але чи почнеться вона на Тайвані, побачимо, – додав військовий аналітик.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень