«Україна вже перемогла, але не всі розуміють»: Княгиня Ольга передала звернення

 Чи має Україна майбутнє

Метафізична досліджувачка Дарина Фрейн розповіла, що через неї до українців звернувся дух княгині Ольги, який вважає, що Україна вже здобула кілька важливих перемог.

Вже було кілька перемог України, які люди пропустили. Ну, вони не розуміють, що таке перемога, коли країна залишилася, коли вона отримала силу впливати і коли її почали чути. У Канаді кажуть по-іншому, що в Україні дуже великий економічний підйом, – передала Дарина Фрейн.

На її думку, «країна завдяки війні отримала шанс побудувати своє майбутнє, а не залишитися за межами ось цих ось бідних країн, нещасних країн».

Дарина Фрейн також розповіла слова княгині про те, що на місці москви був центр племені, де ритуально спалювали людей для того, аби отримати хороші погодні умови чи інші позитивні знаки. 

...Без людських жертв нічого не робили. То вони ж залишилися такими ж. У них майбутнього немає, але вони тягнуть за собою ось цю культуру, каже, що більше вони тягнуть – то більше в них років, що більше людей буде з ними і буде в них вірити. Хто забажає розвалу росії всередині, ось тоді бажання здійсниться. Можливо, він з'явиться, – додала вона.

Щодо майбутнього України, то воно буде сильним, хоч 20 років його спеціально гальмували.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень