Україна налагодила серійний випуск аналогів Шахедів

Уряд поки невдоволений, адже прагне наростити виробництво в десятки разів 

ФОТО ілюстративне

Сьогодні Україна вже виготовляє  десятки так званих українських «Шахедів» на місяць. Це аналоги іранських безпілотників, повідомив  міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін.

Починаючи з того, що називають «українським «Шахедом», ми не кажемо назву цього продукту, але вийшли на серійне виробництво його і зараз (виробляємо) десятки на місяць, продовжуючи багатьма іншими позиціями, які ми раніше виробляли зовсім мало, а зараз маємо пристойні цифри, – сказав міністр.

Камишін каже, що в уряді такий об'єм виробництва поки вважають недостатній, і вважають за необхідне наростити його у десятки разів. Зараз безпілотники виготовляють на державному підприємстві, але залучають до роботи приватних інженерів. Але про інтеграцію бізнесу з «Укроборонпромом» не йдеться. 


У цьому плані «український «Шахед» з’явився саме на державному заводі, – сказав міністр.

Джерело: forbes.ua
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень