Ухилянта з Рівненщини витягли із зимової Тиси. Деталі (ВІДЕО) 

Чоловік сам викликав рятувальників 

Сьогодні вранці прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону виявили у річці Тиса людину, яка потребувала допомоги.  

Мокрому та знесиленому, який не мав вже сил самостійно вибратися з води, прикордонники допомогли вийти на берег та доставили у підрозділ, де дали змогу зігрітись та напоїли гарячим чаєм. 

 

З'ясувалося, що чоловік з Рівненщини. Також 28-річний «дайвер» розповів, що приїхав на Закарпаття, аби через Тису потрапити в Угорщину. Однак не врахував, що річка є досить небезпечною і що тут можна загинути.  

Чоловік сам проклав  маршрут за допомогою навігаційного додатка, навіть одягнув гідрокостюм, але про безнадійність початої справи здогадався уже на перших хвилинах занурення у воду.

ЗАТЕЛЕФОНУВАВ ПРЯМО З РІЧКИ

Стрімка течія швидко підхопила чоловіка і понесла у невідомому напрямку. 

 Холодна вода та важкий від намокання одяг сковували його рухи. Хоч якось контролювати свої дії він вже не міг.

 

На щастя, течією його винесло до берега, чоловік вхопився за гілля, проте самотужки вибратися з крижаної річки відчайдухові не вдалося.

 

Все, що він зміг, це увімкнути телефон та покликати на допомогу рятувальні служби. 

Прикордонники застерігають усіх, хто має бажання незаконно перетнути кордон, не наражати себе на небезпеку та не вірити шахраям, які запевняють, що зможуть забезпечити безпечний перетин кордону річкою або гірським високогір’ям. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень