Убивати та грабувати магазини декому в США тепер можна практично безкарно: невідома Америка (ФОТО/ВІДЕО)

Абсурд наростає

Дивлячись на те, як США намагаються підіграти Путіну та не дають Україні достатньо зброї, аби ми звільнили хоча би Південь, треба розуміти, що країна, від якої наш народ сьогодні прямо залежить, й сама знаходиться у досить дивній ситуації внутрішнього розколу.

Базово це розкол між прихильниками Республіканців та Демократів, але світоглядно, це протистояння між вседозволеністю, яка неминуче приведе до тиранії, та порядком, який опирався б на певні більш-менш усталені цінності та традиції Західного світу, Європейської та іудеохристиянської культури.

Однією з ліній розколу є расове питання, яке переростає вже в щось абсурдне, коли темношкірим афро-американцям дозволяється тепер робити практично що-завгодно й не нести за це належної відповідальності.

 

Як мінімум, у штатах, які контролюються демократами.

17-річного Етана вбили 21-річний Донован та два 19-річні брати Тайлери

Приміром, учора стало відомо, щоб двох темношкірих братів, які вбили білого учня школи в штаті Огайо (з столицею в Чикаго) просто не визнали винними навіть у «ненавмисному вбивстві». Суд присяжних, який складався вочевидь не із білих, вирішив, що темношкірих братів, які вбили білого, сіли в його авто та втекли на ньому, можна судити лише за порушення громадського порядку.

Уявіть собі – що мають відчувати батьки загиблого.

Вбивство сталося рік тому на автостоянці перед школою

Суд присяжних вирішив, що афроамериканці діяли агресивно, бо уявили, що іграшковий автомат, яким білий бризкався на них водою, є насправді – автоматичною зброєю.

Темношкірі збили Етона на землю а потім били ногами. Коли прибула поліція, з рота та носа у нього текла кров.

 

Нападники ж покинули місце події на автомобілі вбитого ними юнака.

Автомат, який стріляє водяними кульками: адвокати темношкірих нападників виправдовували їх дії страхом перед "смертельною зброєю"

Того ж дня набув розголосу відеозапис вже з самого Чикаго, де двоє темношкірих  «науковців» вийшли на вулицю наче на полювання, підстерегли білого перехожого і в завулку напали на нього та жорстоко побили, аби забрати рюкзак і пограбувати.

Ще вчора в центрі загальної уваги опинилася Філадельфія, де сотні афроамериканських молодих і дуже вихованих людей вирішили пограбувати різні лікеро-горілчані магазини й бутіки, що торгують продукцією Епл (і не тільки)

На диво, в певний момент на це у Філадельфії навіть відреагувала трохи поліція.

Тим часом, вже сьогодні соцмережі поширюють інше відео, де вже ціла група темношкірих людей доброї волі мало не вбиває чоловіка з білим кольором шкіри.

Проблема в тому, як вважає дехто, що,

Коли зло, злочини та правопорушення не отримують належного покарання, то вони розростаються, набираючи дедалі більш жорстоких та масових проявів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень