У Рівному зменшаться черги за закордонними паспортами

Відповідне обладнання для виготовлення документів нині є практично у кожному районі області

Черги за закордонним паспортом зменшаться. У цьому переконані у Державній міграційній службі в Рівненській області, адже нині вже майже всі райони оснащені спеціальним обладнанням для виготовлення закордонного документа та внутрішнього паспорта у вигляді ID-картки.

Про це Радіо Трек повідомила головний спеціаліст із зв`язків з громадськістю та ЗМІ Державної Міграційної служби Рівненської області Валентина Іванюк.

Тепер кожен районний відділ і сектор ДМС області укомплектований відповідним технічним обладнанням, підключений до відповідних каналів зв‘язку задля того, аби полегшити надання адміністративної послуги населенню щодо оформлення закордонного паспорта та ID-картки. Це зменшить і черги і витрати громадян на доїзд до обласного центру.

Єдиний район, в якому немає можливості оформлення документів – Радивилівський. Проте і тут вже до кінця тижня запрацює відповідна апаратура. Тож відтепер мешканцям районів для оформлення документу для виїзду не потрібно їхати в обласний центр.

Щодо можливості оформлення закордонного паспорта у ЦНАПах, то раніше проанонсована послуга може запрацювати наприкінці лютого – каже Валентина Іванюк. Щодо вартості послуги, вона поки не змінилася - виготовлення закордонного паспорта протягом семи робочих днів коштує 810 гривень, протягом двадцяти – 557 гривень.

Зауважимо, що торік для виготовлення закордонного паспорта до ДМС області звернулося майже 60 тисяч наших земляків. А от у 2015-му році документів для виїзду в області було виготовлено 47 тисяч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень