У Рівному судитимуть банду, яка організувала торгівлю наркотиками (ВІДЕО)

Їм "світить" до 15 років у в'язниці

Шість зловмисників організували незаконний промисел зі збуту наркотиків на території області та у місцях позбавлення волі.

У ході проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що раніше судимий 41-річний мешканець Рівного та 41-річний житель міста Калуш Івано-Франківської області, який зараз відбуває покарання за наркозлочини та крадіжки у місцях позбавлення волі, створили та очолили організовану злочинну групу.

 

До її складу залучили чотирьох осіб-виконавців, які працювали на території Рівненської та Івано-Франківської областей. Члени угрупування на постійній основі підшуковували, купували, зберігали та пересилали з Івано-Франківської області на Рівненщину для продажу великі партії таблеток «SUBUTEX», які містять наркотичний засіб бупренорфін.

Двоє із виконавців, мешканці міста Калуш 36-річний та 32-річний раніше судимий за крадіжки та угон, підшуковували осіб, у яких можна придбати пігулки «SUBUTEX». Наркотики зловмисники відправляли через відділення пошти з міста Долина та з міста Калуш у Рівне через інших осіб, яким про вміст посилок не повідомляли.

В обласному центрі подальшою реалізацією отриманого «товару» займалися 34-річний рівнянин та 39-річний житель Квасилова, раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Останній, до того ж, постачав наркотики в колонію на території області, де відбуває покарання 41-річний організатор із Калуша. Виручені кошти рівненські наркоділки перераховували організаторам.

Загалом за період їхньої злочинної діяльності з липня 2017 року по березень цьогоріч поліцейські задокументували 13 фактів продажу нарковмісних таблеток, в тому числі й у місця позбавлення волі.

За одну таблетку «SUBUTEX» у Рівному зловмисники просили 600 гривень, у місцях позбавлення волі — 1500 гривень, а у місті Калуш купували їх за 250 гривень.

 Внаслідок злочинної діяльності  організатори отримали прибуток від незаконного обігу наркотичних засобів на суму близько 350 тисяч гривень.

Слідчі повідомили про підозру всім учасниками злочинного угрупування.

Запобіжний захід у виді тримання під вартою суд обрав двом організаторам — 41-річним мешканцям Рівного та Івано-Франківської області, та двом виконавцям — 39-річному мешканцю Рівненського району та 32-річному жителю міста Калуш.

 

Під домашнім арештом чекають судового розгляду 34-річний рівнянин та 36-річний житель Калуша.

За незаконний промисел підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень