У вухах дзвенить через брак вітаміну. Вчені назвали, якого саме 

Це неприємне явище називається тинітус 

Чимало людей нарікають, що відчувають дзвін і шум у вухах. Виявляється, виникає дзвін через брак вітаміну В12. Він бере активну участь у  роботі мозку, виробництві дезоксирибонуклеїнової кислоти й червоних кров’яних тілець.

Науковці Національного інституту здоров’я США провели експеримент.

Пацієнтам провели тест на визначення рівня вітаміну В12 та зробили аудіометрію до і після шеститижневого лікування. Із загальної кількості перевірених 17 осіб, у яких був дзвін у вухах, мали нестачу B12 в організмі (42,5%).

В12 важливий ще й тому, що він потрібен для вироблення мієліну – захисної та ізоляційної оболонки, яка оточує нерви. Отже, його дефіцит призводить до погіршення зв’язку між нервами. Саме це й може ставати причиною появи постійного або періодичного шуму у вухах.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Джерело: womanlife

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень