У селі під Білоруссю місцевий хуліган тримає у страху людей: є інформація про викрадення, розбої і навіть вбивсвто (ВІДЕО)

У поліції розпочали розслідування

На фото чоловік, який повідомив, що його викрали

На Сарненщині мешканці села Переброди тривалий час живуть у страху. Люди кажуть, що їх тероризує місцевий мешканець. До прикладу, днями у соцмережах з’явилося відео, на якому 54-річний чоловік повідомив, що його викрали і побили.

Однак до поліції із заявою він досі не звертався.

Раніше була інформація про умисні підпали гаражів, пошкодження майна, нанесення ножових поранень молодику і навіть утоплення людини.

Наразі у поліції за фактом викрадення людини розпочали досудове розслідування і слідчі з’ясовують усі обставини події.

Про настрої селян можна побачити у сюжеті ITV:

Раніше на сайті Нацполіції Рівненщини повідомляли про таке:

Поліцейські повідомили про підозру трьом учасникам влаштованих у Перебродах «розбірок»

 

У Перебродах поліцейські викрили на крадіжці із магазину трьох місцевих жителів

 

На Сарненщині поліцейські встановлюють обставини викрадення людини

Зокрема, про розбірки поліція повідомляла так:

У Перебродах через тривалі неприязні відносини між двома компаніями місцевих жителів стався черговий інцидент, унаслідок якого деякі з його учасників незаконного заволоділи транспортним засобом, вчинили хуліганські дії із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень та завдали їх своїм односельцям.

Під час проведення 15 обшуків за місцями проживань фігурантів кримінального провадження поліцейські вилучили знаряддя злочину: металеві та дерев’яні палиці, металеві прути, жердини, газові балончики, тощо.

За фактом грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю та вчиненому із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень шістьом жителям села Переброди віком від 18 до 50 років слідчі повідомили про підозру, а 22-річному — ще й за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень