У Рівному засудили дезертира 

Апеляційний суд скасував рішення про іспитовий термін попри пояснення обвинуваченого 

ФОТО з мережі, ілюстративне

В Рівненському апеляційному суді засудили військовослужбовця за дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану.  Головний сержант  самовільно залишив військову частину на понад рік, пише Zaxid.net

Обвинувачений проходив службу у Рівненській області на посаді командира танку. 6 січня 2023 року В’ячеслав М. залишив військову частину й поїхав додому на Полтавщину. Свій вчинок чоловік пояснював тим, що поїхав до хворої матері, але у частині він не з'являвся понад рік.  

Суд першої інстанції звільнив головного сержанта від основного покарання й призначив 3 роки іспитового терміну з позбавленням військового звання, однак апеляційний суд скасував цей вирок.

Суддя визнала військового винним за ч. 4 ст. 408 ККУ (дезертирство, вчинене в умовах воєнного стану) й призначила 5 років тюрми.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень