У Рівному за ранок сталися дві ДТП: Що відомо (ВІДЕО)

Перші деталі

Фото з ДТП на вулиці Степана Бандери
Фото з ДТП на вулиці Степана Бандери

Аварії сьогодні зранку сталися на вулицях Київській та Степана Бандери у Рівному.

В патрульній поліції області Радіо Трек повідомили, що на вулиці Київській водій авто Opel Astra, виїжджаючи із прибудинкової території, не пропустив Ford Fusion, що їхав головною дорогою. Внаслідок зіткнення автомобілі отримали механічні пошкодження. На водія Opel Astra патрульні склали адмінпротокол.

А на перехресті вулиць Степана Бандери та Дворецької не розминулися був та легковий автомобіль Opel. 

Водій автомобіля Renault не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою і коли повертав ліворуч, допустив зіткнення з автомобілем Opel. А водійка, яка була за кермом автомобіля Opel, при виявленні небезпеки не вжила всіх заходів, щоб уникнути зіткнення.

Під час перевірки документів інспектори з'ясували, що автомобіль Renault Trafic підлягає обов'язково технічному контролю, але водій його вчасно його не пройшов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень