У Рівному судитимуть колаборанта – за роботу на ворога (ФОТО)

Працює в окупаційній адміністрації на Луганщині

На Рівненщині судитимуть колаборанта.

Слідство встановило, що 27-річний житель Луганської області погодився на пропозицію окупантів та обійняв посаду «начальника відділу культури та спорту Станично-Луганського району лнр». Про це повідомляє управління СБУ в Рівненській області.

Вже після тимчасової окупації селища Станиця Луганська він обіймав посаду в адміністрації окупантів. Він став начальником відділу культури, молоді й спорту.

Як повідомляє Рівненська обласна прокуратура, він донині там працює та виконує накази окупаційної влади. Пропагує російську літературу та традиції серед місцевих.

Фото - УСБУ в Рівненській області
Фото - УСБУ в Рівненській області

Зрадникові вже повідомлено про підозру. Максимально йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень