У Рівному ремонтують дороги і тротуари (ФОТО)

Роблять це, кажуть, у міру можливостей

У Рівному ремонтують ями на дорогах, через які можуть статися аварії. Роблять це способом укладання на ями гарячого асфальту.

Найпершу увагу приділяють центральним вулицям міста, розповів Радіо Трек начальник міського департаменту інфраструктури та благоустрою Руслан Гудима:

- Уже частково залатали ями на вулицях 16 Липня та Драгоманова.

 

На перехресті біля Покровського собору провели підготовчі роботи до ремонту тротуарів. Там відбудеться пониження бордюрів в межах програми із забезпечення безбар’єрності та заміна асфальту.

 

Зробили заїзд до центру «Інваспорт» на вулиці Поштовій (там займаються спортом люди з інвалідністю - Авт.).

За словами Руслана Гудими, все відремонтувати не вдасться, але хочуть хоча б усунути ями на найбільш проблемних дорогах.

- Це, приміром, вулиці Робітнича, Біла. На Білій – шукаємо можливість відвести з дороги дощові води. Бо немає сенсу робити ремонт, якщо  потім на дорозі стоятиме вода і розмиватиме асфальт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень