У Рівному пішла з життя старша медсестра відділення протипухлинного центру

Жінка багато років пропрацювала у онкодиспансері

У колективі обласного протипухлинного центру - втрата. Пішла з життя старша медична сестра відділення пухлин молочної залози, м’яких тканин та голови-шиї.

Заруцька Лариса Володимирівна

"Чудова людина, енергійна, життєрадісна жінка, готова завжди прийти на допомогу кожному, висококваліфікований фахівець, старша медична сестра відділення з багаторічним стажем Лариса Володимирівна цінувала життя та любила свою роботу, була співчутливою, позитивною, доброю людиною. Своєю чуйністю та людяністю вона ділилася зі всіма пацієнтами і навчала цьому весь медсестринський колектив підрозділу, - йдеться на сторінці Рівненського протипухлинного центру.

Прощання з Ларисою Володимирівною Заруцькою відбудеться завтра, 24 липня, об 10 годині ранку за адресою: місто Рівне, вулиця Коновальця, будинок №15, перший під᾽їзд.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень