У Рівному хочуть встановити обладнання, яке забезпечить безперебійну роботу світлофорів

На це збираються виділити кошти

Фото ілюстративне (з сайту "Волинь 24")

Майже 10 мільйонів гривень із бюджету Рівного цього року збираються передбачити комунальному підприємству Міськсвітло, яке опікується вуличним освітленням та світлофорами.

Більшу частину, а саме 5 мільйонів, хочуть виділити на обладнання, яке забезпечить безперебійне живлення світлофорних об’єктів.

Ідея виникла ще восени, коли через атаки рф у місті були кількагодинні знеструмлення. Зараз ситуація стабілізувалася, пункти незламності – згортають, проте від ідеї купівлі обладнання для світлофорів – не відмовилися.

 

Комплектація одного світлофора, за попередніми розрахунками, обійдеться майже у 200 000 гривень. Тобто 5 мільйонів вистачить на 26 об’єктів.

Депутат Сергій Васильчук сумнівається, що це видатки першочергової необхідності. Він каже, за ці гроші можна було б налаштувати роботу світлофорів у режимі зеленої хвилі, щоб зменшити затори.

Гроші ще фактично не виділили, тільки внесли зміни до програми. Проте як показує практика цього скликання, якщо у програмі щось передбачили, то і кошти знайдуться.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень