У матчі «Шахтаря» в Лізі Європи сталася історична подія

Історична подія сталася на 23-й хвилині зустрічі у Марселі

Габонський нападник П'єр-Емерік Обамеянг став найкращим бомбардиром в історії Ліги Європи.

П'єр-Емерік Обамеянг

Це досягнення 34-річному футболісту підкорилося у стиковому матчі у відповідь плей-оф турніру, в якому французький «Марсель» обіграв на своєму полі донецький «Шахтар» (3:1) і вийшов до наступного етапу змагань.

Історична подія сталася на 23-й хвилині зустрічі у Марселі. Після неакуратного пасу захисника «Шахтаря» Юхима Коноплі на капітана Тараса Степаненка, який відпустив м'яч від себе, французи організували блискавичний випад до воріт «гірників».

Обамеянга вивели віч-на-віч із голкіпером українців Дмитром Різником і габонець спокійно відправив м'яч у сітку, зрівнявши рахунок.

 

Цей точний удар став для уродженця Лаваля 31-м у турнірі та дозволив йому обійти колумбійського форварда Радамеля Фалькао.

За свою кар'єру в Лізі Європи П'єр-Емерік забивав у складі чотирьох клубів – окрім «Марселя» (7 голів) це дортмундська «Боруссія» (8), лондонський «Арсенал» (14) та каталонська «Барселона» (2).

В Обамеянга буде шанс зміцнити своє лідерство у снайперських перегонах після виходу його нинішньої французької команди до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень