Твій головний ворог за знаком Зодіаку. Хто він?

Ні дружби, ні справ з ним не склеїти

ОВЕН

Ворог – РИБИ

Овни ніколи не мали б ворогів, аби не їхнє постійне бажання діставати когось. Зовнішня прохолода Риб ніби ще більш підбурює азарт Овнів. Риби усе роблять тихо й без емоцій. Тож може лишитися хіба що мокре місце

ТЕЛЬЦІ

Ворог – БЛИЗНЯТА

Обидва знаки живуть за одним принципом: люби себе, все інше зайве. Але Якщо Тельці царі егоїзму, то Близнята у цьому вбачають здатність пробачати собі будь-які погані вчинки. Тельці – ідеальна мішень, поки до них дійде вся підступність Близнят, ті уже втечуть за далекі гори.

БЛИЗНЯТА

Ворог – СКОРПІОН

Не те щоб Скорпіон був би справді єдиним ворогом. Просто це достойний суперник, інших Близнята з’їли ще на сніданок. Така самовпевненість згубна для Близнят, бо Скорпіони плювали на логіку, і б’ють прямо в серце.

РАКИ

Ворог – РАК

Раки мають надійну броню і гострий розум. Тож свої слабкі місця кожному зустрічному не покажуть. І була б геть ідилія, якби поруч не були такі ж Раки. У таких суперечках все летить в пух і порох.

ЛЕВИ

Ворог – ТЕЛЕЦЬ

Леви від природи харизматичні й у всьому прагнуть бути кращими. Але з цим Тельці ніколи не погодяться, бо перші у всьому і краще все тільки у них. І асфальтоукладальник, яким вони готові їхати на Лева, теж кращий.

ДІВИ

Ворог – КОЗОРІГ

Діва – прагматик і вміє переконувати у чому завгодно. Але біда в тому, що ці чари на Козорогів не діють. Їхня пристрасть – виводити всіх на чисту воду, і Діву зокрема. Останні бісяться, бо капець як хочеться поколупати Козорогів.

ТЕРЕЗИ

Ворог – ОВЕН

Терези не вміють наживати ворогів, навіть зі Скорпіонами дружать. Але Овнів просто вибішує любов Терезів завжди виходити сухими з води. Щоб не сталося, для Овнів завжди будуть крайніми Терези.

СКОРПІОНИ

Ворог – СТРІЛЕЦЬ

Зазвичай у них не виникає конфліктів, бо вони не мають спільних сфер діяльності. Але у будь-якій незрозумілій ситуації Стрілець кидається в бій, і першим під роздачу попадає Скорпіон. Бо намагався витончено розставити пастки Стрільцю, а Стрільці підступності не пробачають.

СТРІЛЬЦІ

Ворог – ЛЕВИ

Вони просто ніколи не домовляться, хто з них справді кращий, гарніший, розумніший… Відмінність лиш у тому, що Стрілець поважає правила і мораль, а для Лева їх не існує.

КОЗОРОГИ

Ворог – ВОДОЛІЙ

Водолій скоріше не ворог, а конкурент. Хитрий і абсолютно непередбачуваний. Поки Козороги чесно йдуть вгору до успіху, Водолії йдуть поруч... Але у відповідальну мить – штовхнуть Козорога донизу. Просто тому, що можуть. А не треба було ображати й принижувати Водолія, він все пам’ятають. І не пробачать.

ВОДОЛІЇ

Ворог – ДІВА

Діву неможливо вивести з рівноваги. І скільки Водолії не намагалися б її розвеселити, подружитися, допомогти чи навіть вже просто ігнорувати... У Діви завжди є можливість зіпсувати Водолію життя, просто їй так веселіше. Всесвіт пояснити це не може.

РИБИ

Ворог – ТЕРЕЗИ

Біда втому, що Риби й Терези мають однакове почуття прекрасного, це їх зближує й вони стають друзями. Це прекрасний тандем, Риби відчувають себе психологом, а Терези – провідниками у реальність. Але це триває, поки Терези не зрозуміють, що підкорити Рибу неможливо. Тут і казочці кінець.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень