Туалет не на вулиці: як виглядає найдорожча квартира на росії, яку путін купив для Аліни Кабаєвої (ФОТО)

Дизайн розробляв Валентин Юдашкін

Її називають таємною коханкою російського «фюрера». А ще матір'ю його трьох дітей. І саме її путін обдаровує розкішними подарунками, одним із яких стала найбільша квартира в росії, дизайн якої розробляв сам Валентин Юдашкін.

У розслідуванні видання «Проєкт» розповідається про те, що путін 2011 року купив для олімпійської чемпіонки двоповерховий пентхаус на 2600 квадратних метрів, збудований у сочинському житловому комплексі «Королівський парк».

Повідомляється, що Кабаєва особисто приїжджала до Сочі в цей комплекс і буквально показала пальцем, які саме квартири вона хоче, а також те, на кого вони мають бути оформлені.

Цей королівський пентхаус був записаний на Олега Руднова — нині вже померлого петербурзького медіаменеджера, який познайомився з путіним ще 1996 року, під час виборчої кампанії Анатолія Собчака, штаб якого на той час очолював путін.

Від того часу Руданов був у близькому до путіна колі бізнесменів, виконуючи, як і вони, педантичні місії на користь глави держави.

Квартира була оплачена коштом «гаманця» президента росії путіна — кіпрського офшору Ermira.

 

А 2021 року база нерухомості ЦІАН назвала цей пентхаус найбільшою квартирою в росії.

Який вигляд мають ці розкішні апартаменти, ви можете подивитися на знімках, представлених у телеграм-каналі «Проєкт».

Впевнені, багатьом пересічним росіянам такі квартири навіть не снилися. Як і тим, хто живе ледь не в руїнах із туалетом на вулиці та вважає це нормою.

Окрім пентхауса, Аліна Кабаєва розпорядилася придбати ще дві сусідні квартири, які були оформлені на її бабусю Ганну Зацепіліну. А ще всі квартири купувалися за ціною, значно нижчою від ринкової.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень