Три місяці чекали підтвердження ДНК: Завтра у Рівному попрощаються з Героєм

Прощання відбудеться о 10:00 на Майдані Незалежності

Завтра, 8 грудня, відбудеться прощання із 42-річним Олександром Пінчуком, який загинув у Запорізькій області.

Олександр народився у селі Мельниця на Сарненщині. Все життя займався ремонтними роботами, працював у різних містах України та за кордоном.

«Він служив строкову службу в армії, півтора року був у зоні проведення антитерористичної операції на самому її початку, у 2014. Тому, коли розпочалось повномасштабне вторгнення та його викликали, Саша не вагався. Він знав, що треба йти захищати Україну. Казав, що інакше просто не зможе»,- каже дружина Наталія.

Олександр служив під Бахмутом. Аби опанувати нове озброєння, навчався у Британії.

«Саша був у машині - командир гармати. Він переконував, що це значно безпечніше, адже це броня, захист. Казав, що страшне тільки пряме попадання. І, на жаль, саме так і сталося... Він був таким енергійним, активним, ми б ніколи не могли подумати, що Саша загине», - продовжує Наталія.

42-річний сержант Олександр Пінчук загинув 31 серпня 2023 року на Запоріжжі. Рідні чекали підтвердження експертизи ДНК понад три місяці, аби достойно поховати захисника.

Прощання із Героєм відбудеться 8 грудня о 10:00 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі «Нове».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень