ТОП-9 вправ, які спалюють найбільше калорій

Ці вправи розраховані для заняття тривалістю 30 хвилин

Завжди корисно знати, скільки калорій ви спалюєте під час руху. Звичайно, калорії – це лише один зі способів відстежити ефективність тренування. Однак, якщо ви переїдаєте та споживаєте більше калорій, ніж потрібно вашому тілу, відстеження кількості спалених калорій може допомогти вам краще зрозуміти, як покращити ситуацію.

Портал Today наводить 9 вправ, які спалюють найбільше калорій.

Ці показники є середніми та розраховані для людини вагою 68 кілограмів для заняття тривалістю 30 хвилин.

Біг зі швидкістю 15-20 км/год: приблизно 330 калорій

Збільште темп і ви збільшите спалювання калорій. Якщо ви ходите, спробуйте дві хвилини бігати під час прогулянки, щоб інтенсифікувати тренування.

Стрибки через скакалку в середньому та швидкому темпі: близько 375 калорій

Стрибки на скакалці можуть допомогти вам втратити жир, наростити м’язи та покращити моторику та спритність, а також це буде хорошим тренуванням для преса. Крім того, скакалки недорогі, якщо говорити про спортивне обладнання.

Заняття на велотренажері в середньому та інтенсивному темпі: 250-380 калорій

Якщо ви віддаєте перевагу їзді на велосипеді, 30-хвилинна їзда в середньому темпі спалює близько 205 калорій.

Силова ходьба (дуже швидкий темп): 306 калорій

Виявляється, ходьба зі швидкістю 8 км/год спалює майже стільки ж калорій, скільки біг підтюпцем. Силова ходьба передбачає рух із високою швидкістю та залучення рук, що спалює більше калорій, ніж ходьба в повільному темпі. Ходьба в помірному темпі спалює 160 калорій за 30 хвилин.

Гімнастика: 272 калорії

Силові вправи з власною вагою — чудовий спосіб наростити м’язи та схуднути, якщо це ваша мета. Менш інтенсивна гімнастика, виконана в більш помірному темпі, спалює 119 калорій за 30 хвилин.

Підйом сходами: 272 калорії

Підйом по сходах – це кардіотренування та силове тренування, яке залучає все ваше тіло.

Танцювальне кардіо: 190 калорій

Танцювальне кардіотренування стало популярним тренуванням завдяки своїй здатності робити кардіотренування веселими. Якщо ваш улюблений танцювальний кардіо тренінг включає інтервальне тренування або силові рухи з власною вагою, ви, ймовірно, спалите ще більше.

Силові тренування: 100-200 калорій

Нарощування сили м’язів покращує щільність кісток, збільшує гнучкість суглобів, покращує баланс, запобігає травмам, прискорює метаболізм і спалює калорії. Крім того, м’язи спалюють більше калорій, ніж жир, а це означає, що, нарощуючи м’язи, ви прискорюєте свій метаболізм і спалюєте більше калорій у спокої.

Йога: 144 калорії

Хоча йога стоїть найнижче в списку спалюваних калорій, вона має такі важливі переваги, як підвищення гнучкості, покращення здоров’я серця, зменшення болю та покращення психічного здоров’я.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень