Такого ви ще не бачили: Прикордонники затримали «блискучих» втікачів (ВІДЕО)

На Одещині затримали чотирьох порушників кордону

На Одещині прикордонники Білгород-Дністровського загону. затримали чотирьох чоловіків призивного віку, які намгались незаконно перетнути державний кордон.

Щоб не потрапити в поле зору тепловізійного приладу, чоловіки вирішили обмотатися ізотермічною рятувальною ковдрою, яку закріпили на собі скотчем.

Однак, завдяки технічним можливостям прикордонників, їхні хитрощі не спрацювали. Помітивши прикордонників, чоловіки почали тікати. Змусили їх зупинитися лише попереджувальні постріли правоохоронців.

Затриманими виявилися жителі Київської, Дніпропетровської, Полтавської та Сумської областей. Маршрут руху вони відшукали через різні інтернет-месенджери. З їхніх слів, за таку подорож заплатили теж по-різному – від 3 до 8 тисяч доларів США кожен.

На всіх горе-винахідників складені протоколи про адміністративні правопорушення. Рішення щодо затриманих прийматиме суд, повідомляє ДПСУ.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: ухилянти
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень