Джинси, які виглядають дешево: 4 ознаки (ФОТО)

Вони спрощують і роблять дешевим весь образ

Спочатку джинси були одягом робітників. Зараз без них не обходиться майже жоден гардероб. Але як і в будь-якій речі, є те, що робить їх дуже дешевими і навіть неохайними. А є такі варіанти, які виглядають недешево і презентабельно.

Стилістка Тетяна Бєлявіна в Інстаграм пояснила, від чого це залежить.

ДЕШЕВИЙ КОЛІР

Так, джинси особливою палітрою кольорів не вирізняються, але навіть серед синього, сірого та чорного є варіанти, які виглядають дешево.

Дивіться приклади, описати складно.

Як правило, це:

  • нерівномірне фарбування,
  • потертості, ніби брудні,
  • колір синій/сірий з жовтим відливом.

Такі варіанти будуть чудово виглядати, якщо ви віддаєте перевагу стилю Гранж (він відкидає прийняті стандарти у вбранні – розкіш, акуратність, охайність, витонченість). Якщо це - не ваш стиль, то в інших випадках такий колір забезпечить, скоріше, неохайний, ніж презентабельний вигляд.


ДЕШЕВА ТКАНИНА

Джинсова тканина у цьому випадку дуже м'яка. Після першого дня носіння з'являються витягнуті опуклості на колінах і на п'ятій точці, і вони не зникають навіть після прання.

А опуклості та заломи ніколи не виглядали дорого

ЗАСТАРІЛІ ПОТЕРТОСТІ

Потертості по центру джинсів застаріли. Сучасні джинси повинні бути рівномірно забарвлені, причому, неважливо, якого вони кольору - світлого чи темного.

А якщо ще є горизонтальні потертості в районі паху, то це - зовсім треш. Дивіться приклади:

КУЛІСКА ТА ПРИКРАСИ

Вишивки, каміння, стрази – це завжди виглядало дешево, а нині - давно застаріло. Мало хто вибирає такі варіанти, але раптом… Навіть у магазині виділили метеликів, як великий плюс моделі.

Куліска (шнурочок) – це окрема пісня. Чомусь тепер її ставлять скрізь. Але вона дає великий відсоток спорту в образ і тому підходить далеко не у всі комплекти. Якщо хочете більш універсальний варіант, вибирайте джинси зі звичайним поясом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень