Святкова випічка на Великдень: «Мазурка» – неймовірно смачний торт, кекс і пиріг «в одному флаконі» (РЕЦЕПТ)
Крутий і дуже простий рецепт, який точно переміститься до вас у кулінарну книгу
«Мазурка» – це і пиріг, і торт, і кекс, і дивовижна великодня випічка Готується вона дуже просто й, на диво, швидко. Та й заморських продуктів не знадобиться
Інгредієнти:
- борошно пшеничне - 300 г
- вершкове масло - 200 г
- курячі яйця - 4 шт.
- цукор - 150 г
- розпушувач - 10 г
- сухофрукти та горіхи - 450 г
Приготування:
Рубаємо на дрібні шматочки горіхи та сухофрукти.
Борошно змішуємо з розпушувачем.
У миску кладемо розм’якшене вершкове масло, трохи збиваємо міксером і додаємо цукор. Збиваємо все разом до однорідної маси. По одному вводимо курячі яйця, додаємо у масу борошно й добре перемішуємо.
У тісто, що вийшло, додаємо горіхи та сухофрукти, гарненько все перемішуємо
Беремо форму для запікання і застеляємо пергаментним папером. Кладемо в неї тісто і розрівнюємо. Заготовку відправляємо у духовку, попередньо розігріту до 180 градусів.
Випікаємо 45-50 хв.
Джерело: Школа життя
Радіо Трек: НОВИНИ