Страшний симптом: чому літні люди постійно мерзнуть

Йдеться про мерзляків

Літні люди нерідко стикаються з регулярним відчуттям холоду, у ногах та руках.

Лікарі пояснюють, що поява такого симптому у літніх людей найчастіше пов'язана з погіршенням стану судин. З віком вони втрачають свою еластичність, через що організм починає мерзнути.

Атеросклероз погіршує харчування як тканин, а й самих судин. Цукровий діабет прискорює цей процес. Він викликає нейропатію й ураження дрібних судин. На цьому тлі з'являється відчуття постійного холоду, - пояснюють лікарі.

Відчуття холоду може виникати при погіршенні роботи щитоподібної залози. При нестачі гормонів людина починає мерзнути майже весь час. Подібний ефект можуть давати залізодефіцитна анемія та зниження гемоглобіну.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень