Старі календарі категорично не можна зберігати вдома, і ось чому

Навіть якщо це дуже красивий календар, його краще позбутися

Зберігання календарів за попередні роки вдома може стати небезпечним. І ось кілька вагомих причин, чому їх треба винести з дому якнайшвидше.

Погана аура

Мотлох перешкоджає позитивним енергетичним каналам, і навіть може поширювати негатив. Особливо це стосується календарів за рік, який для вас був не дуже вдалим, або коли сталися негативні події. Експерти з питань енергетики запевняють, що з календарями за рік, який був позитивним для вас, це не працює. 

Життя в минулому

Старі календарі – символ того, як ми жили у минулому. А жити треба – сьогоднішнім. Речі з минулого дуже зупиняють нас, не дають наважитися на рішучі зміни. 

Душі померлих 

Обов'язково треба позбуватися календарів за рік, у якому не стало когось з близьких людей. Вважають, що такий календар може зберігати як енергетику померлого, так і частинку його душі.

Зауважимо, що фахівці з енергетики кажуть, що зі старих календарів можна вирізати картинки, якщо вони вам подобаються. Папір можна пускати на перероблювання, або використовувати для аплікацій. Головне не зберігати календар таким, як він був.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень