Стало відомо, за яке місто буде найзапекліша битва війни в Україні

І це - не Маріуполь

Одне місто в Україні має дуже велике значення у наближенні перемоги у війні проти росії. Й експерти прогнозують, що за це місто буде найзапекліша битва у цій війні.

І, якщо його вдасться взяти, то підсумок війни буде вирішено дуже швидко.

Про це розповів бойовий офіцер, учасник російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман. Йдеться про місто Токмак Запорізької області. Саме на підступах до нього має відбутися вирішальна битва цієї війни.

- Справа в тому, що Токмак – важливий залізничний вузол. Цей вузол - єдиний сухопутний залізничний шлях, через який можливе перекидання техніки для російських військових. Якщо подивитися на карту, то можна побачити, що Токмак – це залізничний вузол, через який пролягає залізниця в Мелітополь і далі до Джанкой.

 

Інших залізничних колій у цьому районі немає.

 

Отже, коли нам вдасться перерізати цю артерію постачання, Токмак, росіяни залишаться без залізниці, якою вони перевозять все, що необхідно, зокрема, у тимчасово окупований Крим та на Херсонщину, де вони ведуть бої, - роз'яснив майор Гетьман.

Отже, Токмак російська армія відстоюватиме з останніх сил. Оскільки втратити цей залізничний вузол для неї означає програти битву за південь України і Крим, зокрема. На сьогодні у російських військових головний козир – це їхня потужна артилерія.

Однак, якщо перерізати залізничну гілку, якою підвозять снаряди, то незабаром стріляти буде нічим, і артилерія залишиться не при справах.

Воєначальники обох армій чудово розуміють стратегічне значення Токмака, і тому це місто буде дуже важка битва. Можливо, найважча у цій війні. Не випадково ворог перекидає у цей район свої найбоєздатніші підрозділи.

- «Тому жодних "жестів доброї волі» в Токмаку не буде. Вони битимуться до останнього. Вони перекинули туди десант з Луганського та Херсонського напрямів.

 

Вони чудово розуміють, що, залишившись без логістики, без можливості постачання чогось, все південне угруповання, включаючи Крим, вони повністю програють. Тому сюди кинуто всі сили", - підсумував офіцер.

Джерело: today

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень