Спроба обману – Левам, необдумані вчинки – Скорпіонам: гороскоп на 14 червня

А Козорогам не треба прислухатися до порад

ОВНИ

У будь-якій ситуації вас врятує почуття гумору. Цей день готує вам чимало випробувань, але попри все не втрачайте віри у краще.

ТЕЛЬЦІ

Ви почуватиметеся дуже впевненими й зможете чимало ситуацій переграти на свою користь. Це буде той день, коли ви зможете налагодити важливі контакти.

БЛИЗНЯТА

Не тримайте образи в собі. Якщо ви вже давно незадоволені поведінкою когось із близьких, то саме час сказати про це. Не виключено, що люди взагалі не зрозуміли, що зачепили ваші почуття.

РАКИ

Ви потребуєте спокою та затишку. Тільки в такій атмосфері ви здатні відпрацювати на всі 100%.

ЛЕВИ

Вас спробують ввести в оману, але ваша інтуїція вас точно не підведе. Слухайте внутрішній голос і вірте йому.

ДІВИ

Вам варто приборкати емоції, оскільки їх надлишок загрожує неправильними рішеннями й необачними вчинками. Якщо відчуєте сильну емоцію, то просто перечекайте.

ТЕРЕЗИ

Зараз вам краще не брати на себе зайву відповідальність. Обов’язково перевіряйте абсолютно всю інформацію, яка надійде до вас цього дня, адже хтось може помилитися, а відповідати доведеться вам.

СКОРПІОНИ

Через надто романтичний настрій ви можете робити необдумані вчинки. Намагайтеся цього дня тримати голову холодною.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете стати учасником скандалу, який розпочнеться буквально з нічого. Спробуйте поговорити й спокійно все вияснити.

КОЗОРОГИ

Не піддавайтеся на спокуси та не слухайте порад, адже у вашому оточенні з'явиться людина, яка підбурюватиме вас на дурниці.

ВОДОЛІЇ

Зосередьтеся на тому, щоб сформулювати для себе головні завдання і програму досягнення мети. В особистому житті можливі несподіванки.

РИБИ

У професійних питаннях не завадить проявити наполегливість. Забудьте про сумніви і дійте рішучіше. Але не сперечайтеся і не конфліктуйте, особливо з керівництвом.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень