Спортсменка з Рівненщини відмовилася тиснути руку першій ракетці росії (ВІДЕО)

«У гравців з України є багато причин не тиснути нам руки»

Уродженка Рівненщини, тенісистка Леся Цуренко відмовилася тиснути руку суперниці з росії. Їхній поєдинок відбувся у Мадриді 30 квітня.

Українка програла Дар'ї Касаткіній і після гри пройшла повз росіянку, відмовившись від рукостискання. Іспанське видання опублікувало реакцію спортсменки з ерефії.

Доля основної сітки на турнірі WTA 1000 у Мадриді звела Лесю Цуренко із представницею ворожої країни Дар'єю Касаткіною.

 

Однак Касаткіна виявилась однією з небагатьох представниць росії чи білорусі, яка називає війну війною, а не «бідою» чи «горем».

Касаткіна визнала, що через війну в українців є причини не контактувати з росіянами.

Зазначимо, що Леся Цуренко відома своєю принциповою позицією. У березні вона не вийшла на матч проти білоруської тенісистки. Причиною стала панічна атака після розмови з організатором змагань, який заперечував відповідальність російських та білоруських спортсменів за війну в Україні і висловив упевненість, що їх повернуть на Олімпіаду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень