Сонячне затемнення у квітні: для яких трьох знаків Зодіаку воно стане доленосним

Перше сонячне затемнення 2023 року відбудеться 20 квітня

depositphotos.com

За прогнозами астрологів, сонячне затемнення суттєво вплине на життя всіх людей, адже нестиме у собі потужний енергетичний заряд. Проте для деяких знаків зодіаку воно стане по-справжньому доленосним. 

Овен

Оскільки сонячне затемнення 20 квітня пройде саме в знаку Овена, не дивно, що представники цього знаку стануть першими, хто відчує на собі його вплив.

Їм вдасться укласти дуже важливу угоду, яка буде стосуватися нерухомості. Наприклад, Овни можуть зробити перший внесок у іпотеку, або прийняти квартиру в спадок від родичів. 

 

Телець

Тельцям сонячне затемнення принесе неочікуваний прибуток. Рахунки представників знаку можуть поповнитися величенькою сумою. Причому походження її стане для Тельців справжнім сюрпризом.

Премія, спадок, виграш у лотерею – варіантів безліч.

Та походження грошей в цій ситуації не головне. Значно важливіше, щоб Тельці не витратили на радощах все, що отримали. Обов’язково потрібно відкласти щось на «чорний день». Адже не часто так щастить.

Близнюки

Представникам цього знаку сонячне затемнення принесе довгоочікуваний спокій. Близнюків довго мучила якась невирішена проблема – на роботі чи у стосунках із близькими.

Та після 20 квітня їм нарешті вдасться закрити цей гештальт та залишити всі тривоги позаду.

Близнюки відчують себе щасливими, почнуть дихати на повні груди та насолоджуватися життям.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень