Сон без трусів: до чого може призвести така звичка

Останніми роками дедалі більше лікарів рекомендують спати на боці й без спідньої білизни

Сон без трусів - міцніше

Якість сну залежить від температури тіла. В прохолодному приміщенні людина спить краще. Білизна, щільна піжама, ковдра можуть створити перегрів та порушити природну терморегуляцію організму. В результаті людині складно заснути, а вночі вона прокидатиметься. Оптимально відмовитися від білизни, коли в приміщені +25 і вище градусів.

Краща вентиляція шкіри

Приховані під білизною ділянки тіла вкрай рідко бувають «на свободі». При цьому там шкіра також пітніє, подразнюється та піддається постійному тертю. Навіть під теплою ковдрою тіло почувається значно вільніше, ніж під одягом, тому відмова від білизни дозволяє шкірі відпочити за ніч.

Сон без спідньої білизни корисний жінкам із хронічними інфекціями

На думку деяких лікарів, жінкам, які страждають на вагінальні дріжджові інфекції, особливо корисно спати без спідньої білизни. Дріжджі та бактерії розмножуються у темних, теплих та вологих місцях. Відмова від білизни на ніч може стати частиною загального режиму гігієни.

Спати у стрінгах небезпечно

Стрінги - найбільш негігієнічний вид білизни. Крім високих шансів потрапляння кишкових інфекцій до піхви, тонкі смужки трусиків можуть подразнювати слизову і призвести до запалень.

Без трусів покращується кровообіг

В ідеалі спідня білизна має бути достатньо вільною, щоб не залишати відбитків на шкірі, сверблячки та інших неприємних відчуттів, але, коли труси постійно сповзають – це теж завдає чимало незручностей. Відмова від білизни з щільними резинками бодай на ніч - корисно. Уві сні, коли проводиш багато годин без руху, дуже важливо, щоб кров циркулювала вільно.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень