Снікердудль — найпростіший і найшвидший рецепт печива
Це буде дуже смачно
Снікердудль — німецьке печиво з фундуком, посипане цукром і корицею. Готувати його дуже просто, а смак буде на найвищому рівні.
Інгредієнти:
- 100 г – вершкового масла,
- 150 г – цукру,
- 2 – яйця,
- 50 мл – молока,
- 400 г – борошна,
- 1 ч. л. – ванільного цукру,
- 1 ч. л. – соди,
- 65 г – фундука, можна взяти волоські горіхи,
- 80 г – коричневого цукру,
- кориця.
Горіхи подрібніть у блендері так, щоб були шматочки. Масло кімнатної температури збийте з цукром і ванільним цукром, по одному додайте яйця, щоразу добре збиваючи. Додайте молоко, перемішайте, потім всипте борошно, змішане з содою, горіхи та замісіть тісто.
З тіста зробіть кульки завбільшки з горіх, обваляйте в цукрі. Викладіть на деко, застелене пергаментом, на відстані 2-3 см один від одного і посипте корицею. Випікайте печиво 20 хвилин при температурі 190 градусів.
Джерело: mixnews
Радіо Трек: НОВИНИ