Смачніше «Нутелли» у сотні разів: як приготувати шоколадну пасту за пів години
Це дуже просто і смачно
Шоколадна паста — улюблений смаколик ласунів. Її їдять з батоном, додають у начинку випічки і навіть їдять просто ложкою без доповнення.
Однак магазинна паста коштує недешево, та й склад має сумнівний. Пропонуємо рецепт пасти, схожої на «Нутеллу», але ще навіть смачніша і корисніша.
Інгредієнти:
- молоко – 500 мл;
- цукор – 1 ст.;
- волоські горіхи — ½ ст.;
- какао-порошок – 3 ст.
- борошно — 2 ст.л.;
- вершкове масло – 60 г.
У каструлю всипаємо цукор, борошно та какао. Вливаємо молоко та перемішуємо до однорідної суміші. Ставимо каструлю на вогонь і доводимо до кипіння. Готуємо на середньому вогні, постійно помішуючи до загусання. Знімаємо з вогню.
Додаємо вершкове масло та подрібнені волоські горіхи, перемішуємо та охолоджуємо.
Потім смакуємо, як душа бажає.
Джерело: telegraf
Радіо Трек: НОВИНИ