Службовий Prius у Рівному розбили напередодні (ВІДЕО)

Обійшлося без потерпілих

Аварія за участю патрульних сталася напередодні в Рівному.  Відео з місця події опублікували очевидці у спільноті «rivne_1283» та «tipove_rivne».

На ньому видно, що, окрім пошкодженого авто, розтрощений також паркан. Сталося це в середу, 23 січня, близько 20:10.

За кермом була жінка-поліцейська. За словами речника патрульної поліції області Оксани Юрченко, патрульні не врахували дорожню обстановку, коли їхали надавати допомогу по затриманню ймовірних злочинців:

- На вулиці Богоявленській поліцейська взводу № 1 роти ТОР батальйону управління патрульної поліції у Рівному, 1990 року народження, керуючи службовим автомобілем Toyota Prius, не врахувала дорожню обстановку, не впоралася з керуванням і здійснила наїзд на металевий паркан. Внаслідок ДТП потерпілих немає. Службовий автомобіль отримав механічні пошкодження. На патрульну склали протокол і передадуть його до суду.

На співробітницю підрозділу патрульної поліції з охорони громадського порядку (ТОР) колеги склали протокол, який передадуть до суду.

Зі слів речника патрульної поліції, це 32-й випадок із пошкодженим авто з 2017-го року. Серед такої кількості аварій лише чотири ДТП ставалися з вини співробітників патрульної поліції області.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень