Слова, які зцілюють: Найсильніші молитви за здоров’я своє і своїх рідних

Важливо вірити в силу молитви та висловлювати свої прохання і вдячність із щирим серцем

Молитва за здоров’я

О, Боже, дай мені міцності в цей час невпинного випробування. Зціли моє тіло та душу, наповни мене своєю благодаттю і любов’ю. Зціли всіх, хто потребує твого лікування. Амінь.

Молитва за відновлення здоров’я

Боже Всемогутній, я звертаюся до Тебе з проханням про відновлення здоров’я. Пролий Свій благословенний лікувальний світло на моє тіло і душу. Нехай Твоя ласка зцілює всі мої недуги. Амінь.

Молитва за медичних працівників

Боже, благослови всіх лікарів, медсестер і інших медичних працівників, які служать для поліпшення здоров’я і життя інших. Захищай їх і даруй їм мудрість та силу. Амінь.

Молитва за особисту силу

О, Господи, дай мені силу подолати цей час випробувань. Захисти моє здоров’я і наповни мою душу вірою і надією. Надай мені мудрість і терпіння пройти через цей шлях. Амінь.

Молитва за рідних

Боже, зціли та захисти моїх рідних від хвороби та страждань. Надай їм силу і впевненість у Твоїй любові та ласці. Амінь.

Важливо вірити в силу молитви та висловлювати свої прохання і вдячність із щирим серцем.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень