Скільки російських військових зараз стоять на північному кордоні України

Їхні підрозділи переводять на новітню та оновлену зброю

Росія утримує близько 21,8 тис. військовослужбовців біля північного кордону з Україною. Ситуація залишається контрольованою. Військові постійно ведуть розвідку, здійснюють обстріли прикордонних районів, а також активно нарощують інженерно-фортифікаційне обладнання місцевості.

Відмічаються заходи з переозброєння підрозділів на новітні або модернізовані зразки озброєння, – каже командувач Об'єднаних сил Збройних сил України Сергій Наєв.

У Білорусі крім підрозділів прикордонної служби, вздовж кордону тримають близько 1800 осіб зі складу збройних сил. Правоохоронці та військові постійно проводять заходи бойової підготовки, нарощують системи спостереження та інженерно-фортифікаційне обладнання вздовж кордону.

Крім того, Білорусь продовжує надавати посильну допомогу Росії у війні проти нашої країни, адже постачає та ремонтує озброєння і військову техніку.

На підприємствах військово-промислового комплексу білорусі здійснюється виробництво нових та перероблювання застарілих боєприпасів, з подальшою їх передачею в інтересах Збройних сил Росії, – відзначив Наєв.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Білгородській області.

Джерело: Главком 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень