Сільський хлопець «плакав, як дурний», але став мільйонером: історія українського блогера (ФОТО)

Тепер розповів, що приносить величезний дохід

Відомий український блогер з Івано-Франківська Дмитро Варварук щиро зізнається про свої мільйонні статки завдяки сторінці в Інстаграм.

Придбав будинок за 300 тисяч доларів, ще за 100 тисяч доларів – квартиру. Машина обійшлася в 60-70 тисяч доларів, – каже Дмитро.

Шукати хайп Дмитро почав з раннього дитинства. І це виходило у нього надзвичайно добре. До чого тільки не вдавався: дресирував козу, рахував їй зуби, курям робив депіляцію. З ним ніколи сумно не було.

Дмитро зі своєю бабусею Оксаною. Фото: скрін із його Instagram

Але у 22 роки він став мільйонером, а у 25 збудував свою хайп-імперію. Без хайпу він жити не міг. Здається, був ладен на все, щоб його аудиторія тільки зростала.

Тож у далеке минуле пішли дитячі комплекси сільського хлопця, натомість тепер у соцмережах за Дмитром стежить понад мільйон підписників.

Реклама на його сторінці у соцмережі коштує 110 тисяч гривень. Щомісяця заробіток блогера становить мільйон гривень.

Це дозволяє Дмитру скуповувати нерухомість та автомобілі.

Скрін сторінки Дмитра в Instagram

Яким було дитинство

До 6 років вихованням Дмитра займалась бабуся Оксана, батьки ж регулярно їздили за кордон на заробітки. Це хлопця дуже травмувало.

Прокидаюся зранку і бачу якусь жінку білу і починаю плакати. А я не розумію, чому я плачу. А то, виявляється, була моя мама. Я забув її! Я плакав, як дурний, – розповів він.

Та батьківської уваги йому бракувало, навіть коли мама з татом остаточно повернулися з-за кордону.

Я біжу до сусіда навпроти і бачу, що він зі своїм татом грається, веселяться один з одним. Ну тобто в них відносини теплі, а в мене суто якась комерція, чи що. Повертаюся назад і думаю, як заробити гроші, щоб знайти з ним спільну мову, – додав Варварук.

Тому ще підлітком Дмитро «взявся» за інтернет-заробітки. Як бачимо, у короля хайпу, бо саме так називають Дмитра, виходить це надзвичайно добре.

ФОТО: скріни зі сторінки Дмитра в Instagram

Джерело: «РБК-Україна»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень