Сильна батьківська молитва за дітей-воїнів

Батьківська молитва

Батьківська молитва має велику силу. Митрополит Київський і всієї України Епіфаній подає текст Молитви за дітей-воїнів, які боронять батьківщину.

Боже Всемогутній, віддаю у Твою люблячу Батьківську руку життя сина мого (доньки моєї) і молю Тебе, Отче, бережи його (її) душу і тіло від усякої небезпеки і біди, від кулі і полону. Укрий його (її) Твоєю святою рукою і допоможи йому (їй) виконати свій обов’язок, захищаючи Україну нашу від ворогів. У важку хвилину ж почуй голос серця його (її), коли він (вона) буде призивати Тебе. Не відкидай його (її), а спаси, допоможи і збережи його (її). Нехай же Твоя милість і благодать буде з ним (з нею), щоб він був сміливим, мужнім і в усьому чинив вгодне тобі (щоб вона була сміливою, мужньою і в усьому чинила вгодне тобі). Збережи його (її) життя та дай йому (їй) визнати радість виконаного обов’язку і радість перемоги над ворогом. Дякую Тобі, Отче, що воля Твоя благоуспішно виконується рукою Твоєю у житті мого сина (моєї доньки). Славлю Тебе, Великий Боже, і поклоняюся Тобі, з Єдинородним Твоїм Сином, Пресвятим і Животворчим Твоїм Духом нині і повсякчас і навіки віків. Амінь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень