Швидка зарядка на кухні: 7 ефективних вправ, які можна зробити, поки вариться їжа (ВІДЕО)

Коротка зарядка також дасть необхідний ефект

У наш час графік більшості людей розписаний ледь не по хвилинах. І в такому шаленому ритмі життя, серед безлічі справ часто важко знайти час на фізичні навантаження. Але фізична активність надзвичайно важлива, особливо якщо у вас сидяча робота й ви мало рухаєтеся.

У такому разі можна піти на хитрість і зробити зарядку на все тіло просто під час приготування їжі на кухні.

Як робити таку зарядку, показала фітнес-тренерка Аніта Луценко. Вона зазначила, що виконувати ці сім вправ можна тоді, коли ви, до прикладу, чекаєте, поки нагріється обід або закипить вода.

Багатьох цікавить, скільки хвилин має бути зарядка. Відповідь тренерки на це питання – краще зробіть хоч щось, ніж нічого.

 

Буде краще, якщо ви виконаєте хоча б кілька вправ за кілька хвилин, ніж не будете давати своєму організму ніяких навантажень і руху взагалі.

Також тренерка додала, що показані нею сім вправ спрямовані на лімфодренаж, руки, спину, м'язи тазового дна і не тільки.

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень