Що відомо про нового обласного військового комісара Рівненщини

Його представили сьогодні

Про призначення на цю посаду 47-річного вінничанина Валерія Куценка ми писали у публікації У Рівному представили нового обласного військового комісара

Як повідомляє http://pressvi.blogspot.com, Валерій Куценко з грудня 2013 року був працівником ПриватБанку, керівником напрямку перерахунку та інкасації грошових коштів Вінницької філії. До того часу - кадровий військовий.  

Тож коли почалася перша хвиля мобілізації, був призваний до лав Збройних Сил України. Після формування 9-го батальйону територіальної оборони Вінничини його направили у зону проведення АТО.

Валерій Куценко разом з батальйоном, командиром якого він був, протягом шести місяців (з червня по грудень 2014 року) виконував бойові завдання в районі Новоазовська, Волновахи та Маріуполя на Донеччині.

До речі, Валерій Куценко - батько трьох дітей. І у Вінницькій філії Приватбанку (за ним зберігали робоче місце, коли він служив) у 2015 році був найбагатодітнішим .

Валерій Куценко нагороджений почесною відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною».

А заступник комбрига 120-й бригади тероборони Євгеній Воронін розповідав у грудні торік виданню "Цензор.Нет" про організацію військових зборів у бригаді. І тут згадував про Валерія Куценка таке: 

Наш командир бригади - полковник Куценко Валерій Олегович, військовий і офіцер з великої літери буквами, багато зробив, щоб збори були якісні і цікаві. Вночі спав не більше 3 годин.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень