Що покласти на зріз ковбаси, щоб вона не засихала

Простий лайфхак

Ковбаса — популярний продукт, який є чи не у кожному холодильнику. Однак мало хто знає, як правильно зберігати ковбасні вироби. Адже надрізана палка ковбаси починає швидко підсихати. Аби уникнути цієї неприємності, варто знати певну хитрість.

Лимон

Лимон – помічник на кухні у різних справах. Зокрема, він допоможе зберегти й свіжість ковбаси. Покладіть на зріз виробу шматочок лимона і жодних сухих ділянок не буде. Цей метод підходить і для вареної ковбаси, і копченої.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень