Що не можна робити вранці, щоб не зіпсувати весь день: народні прикмети

Чому ранкові ритуали важливі

Після пробудження людина перебуває ніби у підвішеному стані. Їй потрібен час, щоб повністю прокинутися, усвідомити себе та почати планувати день.

Якщо в такі хвилини зробити установку на позитив, весь день буде вдалим.

Згідно із прикметами, щоб день був вдалим – потрібно вставати одразу на обидві ноги. Перший крок потрібно розпочинати з лівої ноги. 

Після пробудження та до підйому не можна співати. Також не варто співати мелодії перед сніданком. Якщо вірити прикметам - ранковий спів може закінчитися сльозами наприкінці дня.

Намагайтеся вранці не розбити посуд. Це єдиний час доби, коли розбита чашка чи тарілка не до добра. Якщо ж така неприємність сталася, то протягом дня варто виявити обережність та уникати будь-якого негативу.

На сніданок не рекомендується вживати рибу. Згідно з прикметами, такий сніданок може спричинити неприємності на людину.

Не можна вранці давати гроші в борг. Якщо так вчинити, то є велика ймовірність, що назад ваші гроші вже не повернуться. Або ваші відносини з позичальником сильно зіпсуються.

Перед виходом з дому, починайте взуватись з правої ноги – це вбереже ваш шлях від неприємностей.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень