Що не можна робити, коли до вас прийшли гості: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Приймаючи гостей, ніколи не сідайте на край столу У багатьох культурах сідати на край столу, коли приймають гостей, вважається нещасливим знаком. Замість цього господар має сідати в центрі столу, щоб показати свою гостинність та повагу до гостей.

Не виходьте з-за столу, коли гості ще не закінчили їсти. У багатьох культурах це вважається проявом неповаги до гостей. 

Не пропонуйте гостям гостинці, які вам самому не смакують У деяких культурах вірять, що якщо ви запропонуєте гостям гостинці, які вам не смакують, то вони можуть принести нещастя в будинок. Тому варто дбати про те, щоб гостинці, які ви пропонуєте, були приємними для вас та ваших гостей.

Не приносьте з балкону порожній посуд при гостях. У деяких культурах вірять, що якщо ви приносите з балкона пустий посуд, то це може принести нещастя в будинок.

Не випроваджуйте гостей, якщо за вікном негода. В багатьох культурах вірять, що якщо за вікном гуде вітер, то не можна випроводжати гостей, оскільки це може привести до нещастя. 

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень