Що не можна дарувати на Новий 2024 рік: Зеленому Дерев'яному Дракону це не сподобається

Готуйте гостинчики завчасно

В Україні триває повномасштабна війна. Попри це багато українців планують відзначати різдвяно-новорічні свята у вузькому сімейному колі. Але яке ж свято без подарунків?

Наступний, 2024 рік, пройде під впливом Зеленого Дерев'яного Дракона. Тож треба знати, що можна дарувати, аби не розгнівати головний символ року.

Краще задобрити цю істоту, щоб наступний рік нас потішив.

На думку астрологів, рік Зеленого Дерев'яного Дракона повинен бути легшим, ніж попередні роки, попри загрозливий вигляд цієї міфічної істоти. 

Що не можна дарувати на Новий 2024 рік

Дракони —  непрості міфічні істоти, яких, на відміну від знаків китайського астрологічного календаря, не існує в реальній природі, люблять скарби, розкіш та багатство. Тому намагайтеся не дарувати речі, зроблені своїми руками, handmade-подарунки. Це може розсердити символ року.

Відмовтесь від таких банальних подарунків, як предмети гігієни — шампуні, мило, а також від подарунків із різким запахом, наприклад, від духів. Міфічній істоті це точно не сподобається. 

Не даруйте подарунки, які мають будь-який стосунок до вогню, навіть зображення його. Вогняна стихія належить тільки Драконові, і він не потерпить, якщо хтось буде на неї зазіхати.

В Китаї вважають, що в рік Дракона не можна дарувати будь-який годинник  — наручний, настінний, настільний. Вважається, що такий подарунок може наблизити смерть у рік Дракона.

Вважається, що символу року подобаються яскраві кольори, тому намагайтеся не дарувати подарунки в темних відтінках, особливо це стосується чорного кольору.

Найкращими подарунками в рік Зеленого дракона вважаються подарунки з дерева — це не лише меблі, але і прикраси, наприклад.

Сподобаються Зеленому Дракону також різноманітні предмети розкоші. Але якщо їх немає, позитивно Дракон сприйме такі подарунки як кімнатні рослини, посуд, книжки, предмети для кухні, особливо, якщо вони зеленого кольору.  

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень