Щастя під ялинку: Три знаки Зодіаку зустрінуть справжнє кохання до Нового року

Зірки пророкують щастя представникам цих знаків Зодіаку

Стрілець

Стрільці завершують рік під унікальним небом, сповненим пристрасті, вогню та ентузіазму. Це найкращий час зустріти несподіване кохання.

Представники цього знаку Зодіаку шукають партнера, здатного розділити їхній веселий світогляд, жагу до авантюр та пригод.

Ця людина вже дуже близько, тож Стрільцям варто бути уважними до знаків долі.

Рак

Чутливі Раки знайдуть справжнє щастя у теплих обіймах коханих. Зірки пророкують, що представникам цього знаку треба готуватися до справжніх новорічних див. Доля дає вам шанс зустріти того, хто цінує вашу турботу та безмежну любов.

Водолій

Витончені Водолії вже найближчими днями зустрінуть тих, хто розділить їхні нестандартні погляди на світ. Новий рік - час для знайомств та відкриття нових горизонтів для вас. Ви знайдете кохання в людях, які прагнуть змін і готові разом з ними втілювати неймовірні ідеї в реальність.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень