Саме те, що шукає молодь - Oscal TIGER 12

Відтепер з дисплеєм 2.4K 120 Гц, 6-нм Helio G99 та до 24 ГБ оперативної пам'яті, надчіткою 64-мегапіксельною камерою та більш плавною DokeOS 4.0 на базі Android 13

Зі зміною часів змінюються і вимоги молодого покоління до своїх мобільних телефонів. Вони прагнуть робити чіткіші, яскравіші фотографії, створювати більш художні відеоролики та насолоджуватися більш плавним ігровим процесом, тому їм потрібен телефон, який забезпечує як виняткову технологію обробки зображень, так і потужну продуктивність.

Глибоко розуміючи їхні потреби, компанія Oscal випустила абсолютно новий TIGER 12, який ідеально підходить для фотографування, створення відео та безперебійної роботи в іграх, забезпечуючи енергійних молодих людей тонким і стильним дизайном, надійними камерами та першокласною продуктивністю.

На додаток до елегантного зовнішнього вигляду та трьох унікальних кольорів, Oscal TIGER 12 також значно покращив продуктивність та камеру, порівняно з попередником TIGER 10.

Що стосується камери, то для того, щоб дозволити молодому поколінню робити більш дивовижні фотографії та створювати цікавіші відео, TIGER 12 оснащений надчіткою 64-мегапіксельною задньою основною камерою Samsung® ISOCELL GW3, яка дозволяє зафіксувати всі чудові моменти з надзвичайною чіткістю. Крім того, вбудована технологія Super PD від Samsung забезпечує швидше і точне автофокусування на захопливих спортивних сценах, надаючи ентузіастам фотографії широкий простір для розкриття своєї творчості.

Oscal TIGER 12 не лише чудово справляється з мобільною фотографією, але й має більш потужну загальну продуктивність. Для підвищення швидкості запуску додатків у TIGER 12 збільшено обсяг оперативної пам'яті до 24 ГБ і встановлено передовий 6-нм чіпсет Helio G99 з винятковим результатом AnTuTu до 438 186 балів, що підіймає його продуктивність на ще вищий рівень.

Незалежно від того, чи хочуть користувачі переглядати фільми у форматі HD, чи зануритися у світ ігор, вони зможуть насолоджуватися плавним, швидким та приємним досвідом. А для підвищення плавності та швидкості відгуку TIGER 12 підтримує підвищену на 120 Гц частоту оновлення. Новітня операційна система DokeOS 4.0 на базі Android 13 також покликана забезпечити користувачам більш зручну роботу.

Насолоджуйтесь неперевершеними розвагами з плавним дисплеєм 2.4K 120 Гц

3 абсолютно нових стильних дизайни, тонкий 8,35-міліметровий екран вагою 198 г, частота оновлення 120 Гц, динамік Smart-K Box, мегаакумулятор на 5000 мАг і до 446 годин у режимі очікування, швидка зарядка 33 Вт і заряджання на 100% всього за 1 годину.

Oscal TIGER 12 з великою увагою ставиться як до зовнішнього вигляду, так і до зручності користування. Цього разу він доступний у трьох нових стильних кольорах - Cerulean Blue, Flowing Purple та Cloudwing Grey - кожен з яких відображає індивідуальність та модний стиль Oscal.

Крім того, він може похвалитися ультратонким 8,35-міліметровим корпусом і надлегкою вагою 198 г, що підвищує портативність і комфорт. TIGER 12 також підтримує підвищену частоту оновлення 120 Гц, що забезпечує більш плавну анімацію та безперебійний ігровий процес. Водночас оснащений динаміком Smart-K Box, TIGER 12 дозволяє користувачам насолоджуватися чистішими тонами та глибокими звуковими ефектами, незалежно від того, чи слухаєте ви пристрасну рок-музику або тихе м'яке дзижчання.

Всього за одну годину Oscal TIGER 12 можна повністю зарядити завдяки мегаакумулятору місткістю 5000 мАг і технології швидкої зарядки 33 Вт, які не тільки забезпечують більш тривалий час автономної роботи, але і скорочують час простою між роботою або розвагами. Як результат, користувачі можуть швидко повернутися до розваг після того, як батарея повністю розрядиться.

 Надчітка 64-мегапіксельна камера

Зафіксуйте юнацькі пристрасті з надзвичайною чіткістю

64-Мп задня камера Samsung® ISOCELL GW3, 13-Мп фронтальна камера Samsung® ISOCELL 3L6, технологія Super PD, тетрапіксель і Smart-ISO, алгоритми ArcSoft® 7.0

Як зробити більш яскраві та динамічні фотографії замість жорстких? Oscal TIGER 12 дає відповідь на це питання. Завдяки 64-мегапіксельній задній камері Samsung® ISOCELL GW3 з технологією Super PD, яка порівнює фазу, виявлену у двох різних точках, для фокусування об'єкта знімання, Oscal TIGER 12 здатна вловити найбільш вирішальні моменти в будь-яких складних умовах освітлення.

Вбудована технологія Smart-ISO автоматично підбирає оптимальні налаштування для користувача, підвищуючи різкість у яскравому середовищі, запобігаючи перенасиченості зображень і чітко фіксуючи зображення з неймовірною деталізацією навіть при слабкому освітленні. Крім того, технологія Tetrapixel може захоплювати більше світла в темряві, автоматично підлаштовуючи пікселі відповідно до інтенсивності освітлення.

13-мегапіксельна фронтальна камера Samsung® ISOCELL 3L6 TIGER 12 підтримує функцію PDAF для точного знімання об'єктів, що швидко рухаються. Крім того, TIGER 12 з підтримкою технології ArcSoft® 7.0 пропонує користувачам різні фільтри та режими роботи камери. Режим HDR забезпечує яскравіші відблиски та більш деталізовані тіні на кожному знімку; режим Super Night Mode дозволяє робити нічні фотографії з мінімальним рівнем шуму і підвищеною чіткістю зображення.

Унікальний портретний режим TIGER 12, професійний режим і запис відео у форматі 2K з режимом краси гарантують, що користувачі зможуть отримувати високоякісні знімки без зайвих зусиль. TIGER 12 також постачається з функцією Smart Google Lens для підтримки роботи та навчання, яка допомагає з перекладом, витяганням тексту, розпізнаванням, запитами на виконання домашнього завдання та багатьма іншими функціями.

Першокласна продуктивність, швидке виконання складних завдань

1 До 24 ГБ оперативної пам'яті та 6-нм Helio G99 для блискавичної швидкості

До 24 ГБ оперативної пам'яті, 6-нм восьмиядерний процесор MediaTek Helio G99, 256 ГБ ПЗУ + до 1 ТБ TF, інтегрована система охолодження 15 441 мм².

Oscal TIGER 12 з тактовою частотою до 2,2 ГГц використовує найсучасніший 6-нм чіпсет MediaTek Helio G99, який майже можна порівняти з 5G-чіпсетом, щоб забезпечити плавну роботу в графічно інтенсивних іграх, ефективну багатозадачність і відтворення відео високої чіткості.

На додаток, Helio G99 також оснащений ігровою технологією HyperEngine 2.0 Lite, яка подовжує час роботи від батареї без шкоди для ігрового досвіду. Ще однією видатною особливістю TIGER 12 є його дивовижний обсяг оперативної пам'яті до 24 ГБ, що збільшує швидкість запуску додатків на 20%.

Незалежно від того, чи потрібно перемикатися між кількома вікнами, працювати в багатозадачному режимі або запускати програми, TIGER 12 забезпечує користувачам ефективність і плавність роботи, що призводить до задовільної продуктивності. Крім того, 256 ГБ ПЗУ з можливістю розширення за допомогою TF-карти об'ємом 1 ТБ забезпечує достатньо місця для встановлення програм і зберігання файлів. 

Також, TIGER 12 гарантує відмінну продуктивність при тривалому використанні завдяки інтегрованій системі охолодження площею до 15 441 мм2, яка включає охолоджувальний графіт і термогель.

Надзвичайно плавний досвід роботи з найновішою DokeOS 4.0 на базі Android 13

Додаток EasyShare, додаток Workspace, атомізована пам'ять 2.0, F2FS і EROFS, точні субтитри в реальному часі, інтелектуальне попереднє завантаження.

Щоб покращити користувацький досвід, компанія Oscal ретельно дослідила два нових додатки під назвою Easyshare та Workspace. Додаток Easyshare дозволяє користувачам обмінюватися музикою, фотографіями або файлами зі швидкістю передачі даних 7,7 МБ/с без необхідності підключення до мережі, тоді як додаток Workspace розділяє особистий і робочий простір, зберігаючи інформацію в цих двох просторах незалежною, щоб захистити конфіденційність користувачів.

З точки зору швидкості, Atomized Memory 2.0 розподіляє використання пам'яті між додатками, збільшуючи доступну пам'ять для інших додатків на 5-9%. Крім того, інтелектуальне попереднє завантаження TIGER 12 може збільшити швидкість запуску на 23% залежно від уподобань користувача, а функції F2FS і EROFS також прискорюють запуск і завантаження додатків.

На додаток, коли користувачі дивляться іноземні телепрограми або проводять зустрічі, TIGER 12 може миттєво створювати для них точні субтитри в режимі реального часу. Крім того, повний набір персональних тем і нові іконки для робочого столу надають користувачам більше можливостей для нескінченної насолоди.

Історія буфера обміну буде очищена через певний проміжок часу, якщо користувачі дозволять це зробити, а більш досконалий дозвіл на доступ захистить користувачів від ненавмисного витоку інформації.

Ціна та наявність

Oscal TIGER 12 заплановано на глобальний дебют на AliExpress з 23 по 29 листопада 2023 року за тихоокеанським часом, а кінцева ціна становитиме лише $83,99!

Натисніть тут, щоб скористатися можливістю володіти цим неймовірним смартфоном!

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень