Роздуми рівнянки: «Давати чи НЕ давати людям з характерними етнічними ознаками»?

Жінка запропонувала спосіб боротьби з ромами

Фото з мережі

Проблема з ромами у Рівному існує чимало років. Підписниця інстаграм-спільноти Типове Рівне вирішила поділитися власною думкою щодо цього питання. Зокрема написала про дітей з характерними етнічними ознаками, які нахабно поводяться та просять гроші. За словами рівнянки, аби назавжди викорінити цю «хворобу» з міста, потрібно перестати давати ромам гроші.

Текст публікації подаємо без змін:

Хочу висвітлить міську «хворобу», яка періодично з'являється в нашому місті - це цигани. Постійно маленькі діти (циганчата) бігають просять гроші, нахабно лізуть тобі в очі та випрошують.

 

Звичайно мені, як пересічному жителю і молодій мамі це давить на жалість і хочеться дати цій маленькій дитинці пару копійок, але що за цим слідує - це бізнес... а для того, щоб ви більше дали грошей цих діток калічать з дитинства умисно - викручують руки/ноги, нівечать обличчя.

 

Найгірше те що ці маленькі дітки ще не вміючи говорити вже тягнуть до тебе руки - просять. Звичайно жаль, шкода, серце болить - яке в них дитинство, а за цим і слідує - яке в них виховання і подальше життя.

 

Якщо кожний з нас усвідомить дану проблему, перестане давати ті копійки, можливо вони й полишать наше місто.

Також жінка написала, що неодноразово була свідком нахабної поведінки ромів та їхніх дітей.

Сімейна пара з дітками відпочивають на Златі Плазі на літньому майданчику - маленький хлопчик їсть свою картоплю фрі, а мале циганча підбігло і нахабно влізло руками в ту картоплю і вихватило собі й побігло далі - зрозуміло не шкода - але таке неприємно.

 Або маленька дівчинка циганча бігла махнула рукою і все замовлення знесла зі столу.... насмітила і втікла, зробила шкоду.

Знайомий здав для сім'ї
ромської національності на два тижні квартиру за ці два тижні вони ту квартиру просто знищили. Винесли всю побутову техніку, обписали стіни/ вікна, викрутили розетки, в туалеті після себе напевно ні разу не змивали. Знайомому потім прийшлось робити капітальний ремонт в цій квартирі.

Коли дітки просять, чим займаються їхні батьки в цей час?
Їздять по ближнім селам і обкрадають наших з вами пенсіонерів?!
Ходять по ринках і закладах громадського харчування і дурять на гроші працівників?!

https://www.instagram.com/p/CNrrmdErDjP/

У коментарях під дописом думки користувачів розділилися. Одні пишуть, що діток шкода, інші, що це генетично сформований спосіб життя і жаліти нікого не потрібно.

Вони самі обрали собі такий стиль життя, їх ніщо не змусить працювати.

Найбільше рівнян обурює той факт, що на таких людей немає ніякого впливу:

І ніхто їм нічого не зробить Навіть поліція.

Чимало користувачів поділилися власними історіями, здебільшого негативними. Деякі у коментарях позначали Олександра Третяка, аби міська влада Рівного звернула увагу на цю проблему.

Радіо ТРЕК у ТelegramViber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень