Росіянка закликала «бамбіть Дрезден» і отримала мільйони штрафу

Тепер скиглить, що позбудеться справи усього її життя

Так виглядає ресторан "Родіна" у Дрездені, який перебуває у стадії банкрутства

Минулої осені росіянка, що мешкає у Німеччині, Альона Дірксен стверджувала, що не боїться заниженого рейтингу свого ресторану після скандалу довкола українських біженців.

Жінка закликала владіміра владіміровіча бомбити німецький Дрезден через  мітинг українців.

Особу росіянки встановили досить швидко, нею виявилася власниця ресторану «Родіна» Альона Дірксен. Тоді ж у вона записала відеозвернення, в якому скаржилася, що почала отримувати погрози в Instagram. 

Тоді вона називала українців каструлеголовими і запевняла, що їй байдуже до низького рейтингу її ресторану. Адже погана реклама - це також реклама. Тому закликала «продовжувати в тому ж дусі».

Тепер вона скаржиться на нібито «на цькування» через свою «позицію».

Цього разу Дірксен не вистачило грошей, щоб розплатитися з боргами свого ресторану і вона вигадала виправдання - організоване проти неї переслідування через те, що вона росіянка і що скаржилася канцлеру ФРН Олафу Шольцу на українських біженців.

Через кілька місяців після скандалу довкола «бомбардування Дрездена» на ім’я Дерксен почали приходити рахунки від страхової. До її ресторану приставили кризового керуючого, який займався процесом банкрутства. 

Її зобов’язують виплатити 10 мільйонів євро боргу.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень