«Росія точно не програє»: «опонент» Путіна розповів, як буде закінчувати війну

Якщо переможе на виборах в рф

«Опозиційний» кандидат на посаду президента РФ Борис Надєждін не збирається припиняти війну проти України й вважає, що в першу чергу потрібно «заморозити конфлікт», а потім «кілька років» обговорювати, де проходитиме кордон України та Росії.

Про це він заявив в інтерв'ю Юлії Латиніній.

За словами Надєждіна, різниця між ним та Путіним у тому, що Путін досі хоче виграти військовим шляхом, а в його таких завдань немає.

- Путін досі віддає накази наступати, я таких наказів віддавати не буду. Це головна різниця. Але й відступати, між іншим, я теж не наказуватиму без узгодження позицій мирного договору.

 

Буде мирний договір - давайте обговорювати. Не буде його - ми не відступатимемо, ні, де є, там і закопаємося до закінчення переговорів.

 

Ось так. Тому що я президент Росії, а не України, - заявив він.

Також він додав, що, на його думку, насамперед потрібно зупинити вогонь, «заморозити конфлікт», а потім «кілька років» обговорювати, зокрема, де проходитиме кордон України та Росії.

- Запитаємо людей, які там живуть, і тих, хто там жили і втекли, - сказав Надєждін про окуповані армією РФ території України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень